Anbefalinger
AXEL
Kære Lotte, Dennis og Sanna 
I får de varmeste anbefalinger fra os! Axel har elsket at være sammen med jer, og I har skabt et trygt miljø for ham, som han hver dag har glædet sig til at komme ned til. Det har været en fornøjelse at aflevere ham og har altid haft ro i maven med at aflevere mit guld til jer.

Vores Axel har været tilknyttet Lotte, den varmeste og kærligste person. Han har elsket hende højt og jeg nyder at se ham række ud after Lotte. Axel er altid glad når jeg henter, og Dennis, Sanna og Lotte laver altid nogle fantastisk hyggelige ting med børnene.

Det er med stor sorg at vi flytter Axel, men da storebror går i institution i den anden ende af byen er det svært at få det praktiske til at gå op. Hvis denne pasningsordning havde ligget ved siden af storebrors, så havde vi uden tvivl holdt Axel der i længere tid!!

Vi glæder os til at besøge jer på Bornholm

De bedste tanker herfra Oliver og Anna

Maj 2019
FELIX
Kære Sanna, Dennis og Lotte.
TAK for en fantastisk start på "institutionslivet" af Felix, vi kunne ikke have drømt om et bedre og mere hjertevarmt sted at sende ham hen fra han var 9 måneder og til de knap 1,5 år han er nu. 
Vi ved at  I har givet ham en god ballast til at turde møde verden og de mange mennesker der vil komme ind og ud af hans liv fremover.
I skal have så meget held og lykke med jeres bornholmerprojekt og forhåbentlig kan I ( Dennis :-) ) finde inspiration i gaven, så I kan blive berømte med jeres egen specialitet på solskinsøen. 
Kram Felix, Jens og Julie

30. april 2019
KIRSTINE
Kære Lotte, Dennis og Sanna.
Tusind tak for 7 helt fantastiske måneder hos jer. Det har været kærligt, trygt, hyggeligt, sjovt og lærerigt. Jeg er glad for at jeg fik lov til at starte hos jer, lære en masse og nu er klar til at komme videre ud i den store verden.
Jeg håber vi kan blive ved med at holde kontakten, så I kan se alle de nye ting jeg får lært. 
Det kunne virkelig være hyggeligt, hvis jeg må besøge jer i kolonihaven og på Bornholm.

De kærligste hilsner og en masse kram fra Kirstine (Anders og Malene)

April 2019
ANNA
Kære Lotte, Dennis og Sanna.
Så er det blevet vores tur til at sige farvel, nu hvor Anna skal starte i vuggestue.
TAK fordi I har været så gode ved hende og har givet hende en sikker og sjov hverdag. Vi har altid været trygge ved at aflevere Anna hver eneste morgen, og det har betydet alt for os. 
Vi ved at Anna får det godt i den nye vuggestue, men det bliver noget helt andet end tiden hos jer. 
Vi vil savne at kigge efter Lotte ude ved barnevognene om morgenen, trykke på den store sorte knap i porten, men især den trygge hverdag i Stampesgade. Vi ved at Anna vil savne jer - og også de fine røde sutsko. 
Vi håber at vi kan komme til Bornholm og se jeres nye sted. 
Kærlig Hilsen Anna, Leif, Marie og Rosa

Oktober 2018
FINN
Vores søn, Finn, har været hos Dennis, fra han var 10 mdr.-15 mdr. 
Vi kunne ikke have forestillet os en bedre og mere tryg start.

Vi vil være ærlige og sige, at vi ikke var 100% overbeviste med det samme. Vi havde forestillet os sådan en stor, blød og varm dagplejemor, der duftede af hjemmebag og økologisk trælegetøj. I stedet mødte vi Dennis; en ung, tilbagelænet gut med cap og uden egne børn. "Brænder han for babyer?" spurgte vi hinanden.

Men vi takkede ja, og heldigvis havde vi slet ingen grund til bekymring.

Dennis - og Lotte - har givet Finn den bedst tænkelige ramme overhovedet. Ungerne har været udenfor stort set hver dag, der har altid været tid og overskud (særligt fordi de er to), og det kan tælles på én hånd, hvor mange gange vi har set Dennis sidde ned. Han har så meget energi kombineret med tålmodighed og et evigt godt humør. 
Finn har elsket at komme der hver eneste dag.

Vi endte med at udskyde tilbuddet fra vores drømmeinstitution, men tager pladsen nu, hvor Finn efterhånden er blevet den ældste og skal have mere modspil. 

Dennis og Lotte får vores varmeste anbefalinger.

KH Jesper og Mika, forældre til Finn, Vesterbro (2016/2017)
ALEXANDER

Kære Lotte og Dennis

Det er med stor sorg at vi desværre må ophøre samarbejdet med jer, da vi har været utrolig glade for at have Alexander hos jer og han har været tryg fra starten.

Vi har fået institutionsplads 2 minutter fra vores hjem, hvilket forenkler vores hverdag en del.

I skal dog vide, at I har været en fantastisk start for vores lille dreng og vi vil til hver en tid anbefale jer til andre.

Hilsen Helene og Casper (Nørrebro  September 2016)

FILIPPA
Vores datter Filippa blev i perioden september 2015 til juni 2016 passet af Dennis og Lotte. Da hun startede var hun 9½ mdr. gammel. Indkøringen var nem, da I formåede at skabe en tryg overgang fra hjemmet til det at blive passet ude – også for os som forældre. Hun har været glad for at komme over til jer, og I har stimuleret hendes udvikling med daglige udflugter, leg, dans og high fives. Samspillet med Dennis og Lotte fungerer rigtig godt, da de kompenserer hinandens forskelligheder. Da hun var klar til at møde lidt flere og større børn, var I også opmærksomme på det - og den efterfølgende overgang til pasning i vuggestue var den nemmeste, som pædagogerne der havde oplevet. 

Tak for at vores pige Filippa har haft en fantastisk tid hos jer. Vi giver Dennis og Lotte vores bedste anbefalinger.

De bedste hilsener 

Søren og Marie (Nørrebro Juni 2016)
CHARLIE
Vores søn, Charlie, blev passet af Lotte og Dennis i knap 3 måneder fra august til oktober 2014. Det har været tydeligt lige fra starten af, at Charlie følte sig tryg hos Lotte og Dennis, og det tog ham også kun få dage at blive kørt ind. Lotte, som var Charlies primære børnepasser, er meget opmærksom på børnenes behov og kunnen, og er samtidig rigtig god til at opsætte faste rammer, som de kan agere inden for. Charlie har responderet rigtig godt på dette og er faktisk begyndt at ville ligge ned (også derhjemme), når han bliver puslet, efter at Lotte "har lært ham" at det er sådan man gør:)
Det fungerer rigtig fint, at børnene primært bliver passet hjemme hos Dennis, hvis lejlighed er rigtig hyggelig med et fint gårdmiljø. Det fungerer desuden også rigtig godt, at Dennis er der, da Lotte og ham kan give børnene noget forskelligt. De er begge rigtig kærlige og tydeligvis meget engagerede i børnenes ve og vel, samt gode til at kommunikere med os som forældre. Vi kunne blive ved, men vil slutte af med at sige, at vi varmt kan anbefale Lotte og Dennis som børnepassere. Vi har valgt at takke ja til vuggestueplads, da vi ellers kunne risikere at skulle vente meget længe. Men til andre vil vi nok anbefale, at man lader sit barn gå ved Lotte og Dennis i mindst et halvt års tid, så der undgås for mange skift indenfor kort tid. Det er en rigtig god og blid overgang til institutionslivet.

De bedste hilsner,
Jesper og Nina (Vesterbro)
AKSEL
Kære Lotte og Dennis!

1000 TAK! Tak for de sidste 7 måneder, hvor vi hver morgen trygt har afleveret Aksel hos jer - bevidste om, at han ikke kunne være et bedre sted.
Fra første dag har vi, som familie, følt os velkomne hos jer og det er med et stik i hjertet, at Aksel nu skal sige farvel til verdens bedste dagpleje og goddag til vuggestuen.
Vi ser tilbage på de sidste 7 måneder med et kæmpesmil. Et kæmpesmil der beskriver, hvor glade vi har været for at netop I har passet Aksel.
At netop I har lært ham The Beatles at kende.
At netop I har taget ham med på tur på Vesterbro og til kolonihaven.
At netop I har leget, sunget og danset med ham.
Men vigtigst af alt - At netop I har givet Aksel kram og kærlighed, når han har haft brug for det....!

Vi ønsker jer alt held og lykke fremover - og så ses vi jo igen, når Aksel er blevet storebror.

De kærligste hilsner fra Theis og Line, Vesterbro Juni 2014

REN'ÉE

Vores datter Renée har været hos Lotte (og Dennis) i syv måneder. Det har været syv meget gode måneder med stor tryghed og varme og enkle rammer, som Renée virkelig har været glad for. Det samme har vi som hende forældre. Lotte har fra starten haft en super opmærksomhed på Renées behov og ønsker. Derfor har det helt fra begyndelsen været meget let at aflevere hende. Vi har oplevet at Lotte og Dennis sammen skaber et hyggeligt rum, hvor ungerne folder sig ud og lidt efter lidt danner relationer. Renée har taget sine første skridt og sagt sine første ord hos Lotte og Dennis, og fordi flokken er lille og opmærksomheden stor, så har vi hele tiden fået nye tilbagemeldinger om hvilke ord Renée nu har sagt eller hvad hun har gjort af sjove ting. Vi har også sat stor pris på at vide, at de stort set hver dag er ude og gå og tit lægger vejen forbi en legeplads. Det er svært at sige farvel nu da Renée har fået vuggestueplads. Derfor vil vi også meget gerne give beskeden videre: Lotte er en rigtig dygtig, engageret og kærlig børnepasser, som har vores varmeste anbefaling.

Med venlig hilsen Natasja Dybmose, Vesterbro, 24. januar 2012

EMILIE
Vi anbefaler varmt børnepasser Lotte Larsen, som har passet vores datter Emilie det sidste halve år (fra april til september 2011). Emilie faldt meget hurtigt til hos Lotte, selvom hun dengang var en lidt forsigtig og genert pige. Vi har været utrolig glade for de gode, trygge rammer for vores lille pige. Der er fuldstændig styr på sagerne, masser af variation i de daglige aktiviteter og tydeligt en masse nær kontakt og omsorg fra Lotte. Man kan mærke, at Lotte er glad for sit arbejde og meget dedikeret over for børnene. Vi vil ikke tøve et sekund med at genoptage kontakten til Lotte, i fald vi skulle få flere børn.

De bedste hilsner fra Thea og Michael, Vesterbro.
EIGIL
Anbefaling af Lotte Larsen.

        

   Lotte har passet vores dreng Eigil i et år, og det var ikke nemt at sige farvel til hende. Lotte har fået en meget stor plads i Eigils liv, og han har helt fra starten været tryg ved at være hos hende – og vi har været mere end trygge ved at aflevere ham.

       

  Lotte passer børnene i sit eget hjem, og hun er god til at skabe en rolig og imødekommende stemning, hvor børnene helt tydeligt godt kan lide at være. Hun er en meget aktiv børnepasser, der er ude med børnene hver dag.

       

  Som uddannet pædagog har Lotte god indsigt i børnenes forskellige udviklingstrin, og hun er god til at finde udfordringer, der tilgodeser de enkelte børn. Hun har en ualmindelig god forståelse for, hvad de enkelte børn har brug for, og hun planlægger i høj grad sine dage på børnenes præmisser.

        

  På den mere praktiske side har det været en stor fordel for os, at Lotte har været fleksibel i forhold til sine arbejdstider, hvis det engang imellem har været nødvendigt for os.

        

  Alt i alt har det udelukkende været en positiv oplevelse at have Eigil i Privat Børnepasning hos Lotte. Det har givet ham en rolig og tryg start på ’institutionslivet’, og det har beriget ham med et væld af gode minder.

       

  Vi kan kun give Lotte de bedste anbefalinger med på vejen!

        

       

   Venlig hilsen Eigils forældre

   (Morten Holm & Ane Haxø)

NILS
Vi kan varmt anbefale Dennis Juul Jensen og Liselotte Larsen som dagplejere.
I 2011 fik vi passet vores søn Nils i et halvt år hos Dennis og Lotte, og det var vi meget glade for. Nils var 10 måneder da han startede op, og han var tryg og glad for at være hos der fra første dag. Kort sagt: Børn har det godt hos Dennis og Lotte!

Erik og Sofia Knudsen
København V
SIF
                                                                          København 11. februar 2012

Da jeg efter endt barsel, stod og skulle bruge pasning af min datter, var jeg så heldig at få en plads hos Dennis Juul Jensen. Kontakten kom igennem venner jeg har, som også har fået deres børn passet hos Dennis og varmt kunne anbefale ham. De sidste 9 måneder har Sif været hos Dennis og hun har i hele perioden været rigtig glad for at være der. Sif stopper hos Dennis nu, hvor jeg har fået plads i en vuggestue, tættere på hvor Sif og jeg bor.

Vi havde en god indkøring, der gjorde at Sif hurtigt faldt til hos Dennis, og jeg har følt mig tryg ved at aflevere hende hver morgen.

På baggrund af mine oplevelser, har jeg valgt at anbefale Dennis til en kollega som nu også får passet sin søn hos ham.

Signe Wassard
ANTON

Vores søn Anton har været hos Dennis i seks uger. Vi fik (desværre) vuggestueplads hurtigere end vi havde regnet med.


Vi er meget taknemmelige og glade for den tid, Anton og vi forældre havde hos Dennis og Lotte. Deres gode samspil og nærvær har givet os tryghed og gjort at Anton hurtigt faldt til i børneflokken. Og vi tog ikke fejl i vores første indtryk af at børnene er i centrum og at der er plads for udfoldelse og forskellighed.


Dennis hjalp os rigtig godt igennem indkøringsperioden. Han havde en god fornemmelse for hvor hurtigt vi skulle gå frem og hvornår Anton følte sig tilstrækkelig tilpas til at blive og vænne sig til den nye tilværelse. Og han havde en tryg arm at sidde på når Anton af og til var ked af det.


Hverdagen hang godt sammen for os og for Anton. Der blev spist, sovet og leget godt.

Frisk luft og gode ture så meget vejret tillod. Små lure de dage hvor der stadigvæk var en smule træthed efter natten.. Om eftermiddagen hentede vi en dreng der var tilfreds og mæt af oplevelser. Altid med en lille opdatering fra Dennis af hvordan hans dag var gået.


Dennis omgåes børnene på en ligetil og ukompliceret måde, men stadig ansvarsfuldt. Han viser overskud for hvert enkelt barn i gruppen. Det er tydeligt at Dennis har stor erfarring med at passe børn i denne alder..


Vi kan derfor give Dennis (og Lotte) vores bedste anbefalinger.


Mange hilsener

Anton, Anja & Anders, København SV

ISABEL
Kære Dennis,

Vi skriver for at takke dig for den første pasningstid Isabel har haft siden hun var syv og en halv måned gammel.

Det har været dejligt at kunne komme og aflevere hende hvor hun altid har været glad for at ankomme, samt også været i godt humør til afhentning. Hun har været meget tryg ved jer og har trivedes rigtigt godt.

Vi har også været trygge ved at aflevere hende hos dig, og har været rigtig glad for at du har været lydhør, så vidt muligt, over for os som forældre. Det har været rart at kunne mærke på dig at du har været glad for og engageret i børnene.

Med venlig hilsen,

Dan og Pernille
AYA
 
Vores fjorten måneder gamle datter Aya blev i februar kørt ind hos Dennis på Vesterbro. Og selv om forløbet har været lidt afbrudt af ferie, og fordi hun blev syg, så tog hun indkøringen i stiv arm. Fordi Dennis tager alting i stiv arm. Der er en professionalitet, humor, et nærvær og ro hos ham, som ungerne trives i - og udvikler sig positivt af. 
Der er tilstræbt økologisk mad - hvilket vil sige, at der købes økologisk så vidt som muligt, der er dejlig lukket gård med legeplads og mulighed for at sove, man skal ikke selv medbringe bleer med mindre man har specifikke ønsker - børnene kommer ud så tit som muligt, og har masser af plads indenfor til at lege på. Dennis passer tre børn og får ofte besøg af hans mor Lotte, der er en garvet børnepasser med tre børn også - så der er masser af sjov og ballade, når de alle er samlet.
Det eneste, der ærger mig, er, at vi har fået institutionsplads allerede til maj 2010. Det fede er, at det er tættere på vores hjem på Amagerbro, men ærgeligt, at hun skal væk fra den lidt mindre, men trygge verden hos Dennis.
Mvh. Sophie Alvi
Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at henvende jer på 60601249
FILIPPA
Anbefaling af Privat Børnepasser Dennis Juul Jensen

 

 

  Dennis Juul Jensen har passet vores datter Filippa fra hun var 9 måneder og frem til hun startede i vuggestue. Lige fra starten mødte Dennis Filippa på hendes præmisser – ligesom han gør med alle de andre børn, han omgås i det daglige. Han lader børnene komme til sig i deres eget tempo og er altid rolig, smilende og imødekommende over for dem. Det gør, at børnene meget hurtigt bliver trygge og tillidsfulde – og som forælder er det en stor glæde at opleve, at ens barn allerede efter kort tid vænner sig til at blive passet og åbenlyst viser glæde ved at skulle hen til Dennis.

 

  For Filippas vedkommende betød det, at hun fra at være på barsel med sin mor hurtigt vænnede sig til at være sammen med andre jævnaldrende, hvilket for hende har været en virkelig god start på det institutionsliv, som hun nu er en del af i vuggestuen.

 

  Dennis og Lotte deles naturligt om flere af de opgaver, der knytter sig til jobbet som private børnepassere – men de er meget bevidste om, hvilke børn, der er ”deres”. Det skaber tryghed og gør også, at børnene hele tiden ved, hvem de primært skal henvende sig til. Filippa ville f.eks helst op til Dennis, hvis hun var ked af det eller træt, mens Lotte sagtens kunne smøre hende en mad eller hjælpe hende i flyverdragten, hvis det var nødvendigt.

 

  Dennis og Lotte har desuden nogle gode daglige rutiner, som gør, at børnene hver dag kommer ud i frisk luft. De er rigtig gode til at udnytte områdets mange tilbud, og samtidig er de fleksible over for særlige ønsker fra forældrene. F.eks. ville vi gerne have, at Filippa kunne sove middagslur i gården, og det var overhovedet ikke noget problem. Samtidig serverer de sund og varieret kost og er også her indstillet på at tage hensyn eller at imødekomme særlige ønsker fra forældrene.

 

  Allerede da vi første gang mødte Dennis, kunne vi mærke hans store engagement og glæde ved at være sammen med børnene. Dennis er i det hele taget en meget varm og positiv person, der med humor og godt humør spreder en rar stemning omkring sig – både i forhold til børn og voksne. Han er ansvarsbevidst og samvittighedsfuld og samtidig er han ikke bange for at udfordre børnene. Det er tydeligt, at Dennis går meget op i sit arbejde, og set med vores øjne vil ethvert barn være i gode hænder hos ham.

 

  Vi kan derfor kun give Dennis vores allerbedste og varmeste anbefalinger.

 

Mange hilsner

 

Johan Engbo og Nete Kamper